Sarah Waters: Yövartio

Osta kirja itsellesi

Yövartio heittää lukijan suoraan sodan sydämeen. Kirja on täysin fiktiivinen, mutta Waters saa tekstin heräämään eloon tarkalla historiallisella tutkimustyöllään. Waters on yleensä keskittynyt 1800-lukuun, joten kirja on Watersin tuotannossa aivan omaa luokkaansa.

Kirjassa käsitellään joukkoa naisia Lontoossa sodan aikana, ennen ja jälkeen. Kirja alkaa lopusta ja etenee kohti alkua eli aikaa ennen sotaa. Watersin kirjojen yhtenä vahvana elementtinä on aina ollut lesbolaisuus, mistä saa harvoin lukea näin hyvää kaunokirjallisuutta. Aiheesta ei mässäillä ja ihmisiä riittää jokaiseen junaan. Yövartiossa saa lukea raadollisista ihmissuhteista, kokea sodan kauhut ja nauttia aidosta historiallisesta Lontoosta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...