Michael Connelly: Hämärän tunnit

Hämärän tunnit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Michael Connellyn uusimmassa dekkarissa Hämärän tunnit Renée Ballard ja Harry Bosch selvittävät murhaa ja jahtaavat sarjaraiskaajia. 

Renée Ballardin uusivuosi alkaa työntäyteisesti. Juhlissa ammutaan mies, joka on menneisyydessään ollut jengin jäsen. Lisäksi Los Angelesia piinaava sarjaraiskaajakaksikko iskee jälleen. Oman lisänsä Ballardin työtaakkaan tuo kaupunkia kurittava korona ja hankalat kollegat. Onneksi on eläkkeellä oleva entinen poliisi Harry Bosch, jolta Ballard voi pyytää apua. 

Hämärän tunnit kuvaa Los Angelesia aikana, jolloin kaupunki kuohui George Floydin kuoleman ja Capitol-kukkulan valtauksen vuoksi. Tuttuun tapaansa Connelly selittää kirjan vitsit, lempinimet ja muut lennokkuudet auki, mutta vauhtiin päästyään Hämärän tunneista kehittyy kelpo dekkari.

Ballard surffaa ja Bosch kuuntelee musiikkia, mutta molemmat ovat valmiita lähes mihin tahansa saadakseen rikolliset kiinni. Aiemmissa Connellyn dekkareissa Bosch oli aina jokseenkin tyytymätön työpariinsa. Lienee tahattoman ironista, että vasta eläkkeellä hän löytää henkilön, jonka kanssa hän kykenee yhteistyöhön. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...