Jodi Bombardier: Hienoimmat metallilankakorut : opi klassinen filigraanitekniikka

Hienoimmat metallilankakorut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Filigraanitekniikalla saa tehtyä uskomattoman upeita koruja, kunhan vaan kärsivällisyys riittää. En suosittele filigraanitekniikkaa, ellei ole jo muuten tottunut korujen tekemiseen. Tekniikka on vaativaa ja suosittelisin ensin yhden mallin harjoittelemista täydellisyyteen tai helposti jää kasa puolivalmiita metallilankakasoja.

Hienoimmat metallilankakorut on kuitenkin oivallinen opas tekniikasta kiinnostuneelle. Tarvikkeita tarvitaan jonkin verran, ja kirjassa kerrotaan mitä ja mihin tarkoitukseen. Kirjan lopussa on myös linkkikokoelma niin suomalaisiin kuin muiden maiden askartelutarvikekauppoihin, joista saa ideoita, inspiraatioita ja tilin tyhjäksi.

Metallilankaa taittamalla ja punomalla tulee historiallisen näköisiä koruja, joista ilostuu kuka tahansa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...