Ruth Ware: Huonetoveri

Huonetoveri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Rikas ja kaunis April murhataan yliopiston asuntolassa. Aprilin huonetoveri Hannah löytää ruumiin ja näkee vilahduksen pakenevasta miehestä. Hänen todistajanlausuntonsa ansiosta mies tuomitaan. 

Kymmenen vuotta myöhemmin Hannah odottaa lasta, kun Aprilin murhasta tuomittu mies kuolee. Hannah alkaa epäillä miehen syyllisyyttä ja tajuaa, että jos murhaaja on joku muu, Hannahin täytyy tuntea hänet. 

Ruth Ware osaa kirjoittaa jännityskirjan, jossa kaikki henkilöhahmot vaikuttavat oudoilta ja jopa syyllisiltä. Huonetoveri etenee vauhdikkaasti ja empimättä kuin juna. Ruth Ware kirjoittaa kirja kirjalta paremmin. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...