Cat Winters: In the Shadow of Blackbirds

Osta kirja itsellesi

Mary Shelley Black on saanut nimensä siltä kuuluisalta kauhukirjailijalta ja ehkä tämän vuoksi erikoisia tapahtumia sattuu juuri hänelle. Ensimmäinen maailmansota ja flunssaepidemia vievät sankarittaren tätinsä luokse Kaliforniaan San Diegoon. Maryn mielitietty Stephen on lähtenyt sotaan, mutta pojan veli pitää kaupungissa spiritismistä valokuvausliikettä. Sota-ajan takia kaikki haluavat otattaa itsestään kuvan ja nähdä ilmestyykö sodassa kaatunut läheinen kuvaan. Mary ei itse usko tähän, eikä mihinkään muuhunkaan paranormaaliin, mutta suostuu silti kuvattavaksi.

Melkein niin kauan kun valokuvia on tehty, on niitä myös väärennetty. Winters onkin saanut inspiraation vuoden 1918 keijukuva-skandaalista. In the Shadows of Blackbirds on monitahoinen ja yllättävä, eikä nuori rakkaus syö koko kirjan ideaa. Sodan vaiheet ja vaikutukset ovat rankasti ja realistisesti kuvattu, etenkin nuorten aikuisten kirjaksi. Kirjan sisältämät vanhat valokuvat lisäävät sen aavemaista tunnelmaa ja kirjaa voi suositella etenkin kaikille Miss Peregrine -sarjan faneille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...