Sara Calian: Kaupunkimatkailijan kävelyopas : Lontoo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

National Geography on lanseerannut kaupunkimatkailijan kävelyoppaita kuuluisista kaupungeista, myös lempikaupungistani Lontoosta. Opas on kutkuttava ja selkeä, kaupunki on jaettu eri alueisiin, joista esitellään tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kerrotaan minkälainen kävelykierros kannattaa alueella tehdä.

Kävelyopas vie hyvin myös nojatuolimatkalle ja kirjaa on kiva lukea myös ilman matka-aikomuksia. Oppaat joissa on sivukaupalla hotelleja ja ravintoloita vanhenevat nopeasti ainakin kiinnostuksen osalta. Kävelyreitit ovat hauskoja, mutta kahdeksan tunnin seikkailut tuntuvat hieman suureellisilta ja itse en halua olla niin kiireellinen matkallani, että ehdin käydä museossa katsomassa vain yhden teoksen. Kirja on kuitenkin näppärän kokoinen eli pääsee kyllä matkalle mukaan, ainoastaan karttaliite koko kaupungista puuttuu.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...