Steven Rowley: Lily ja mustekala

Osta kirja itsellesi

Ted on hieman erakoitunut mies, jolle ero entisestä poikaystävästä on jättänyt henkisiä muureja ympärille. Hänellä on kuitenkin Lily, rakas mäyräkoira, jolle Ted on antanut kaiken rakkautensa. Lily on kuitenkin jo yli 12-vuotias koira ja vääjäämätön on edessä. Lilyn ja Tedin elämään tulee mustekala, joka aikoo viedä Lilyn Tediltä.

Tedin rikkinäinen sielu ja Lilyn koiramainen pyyteettömyys välittyy kirjan sivuilta kauniisti mutta viiltävästi. Eläinten suilla kirjoitetut tarinat ovat yleensä ärsyttävän filosofisia, mutta Lily saa olla koira, jolla on koiramaiset ajatukset, eikä kukaan voi olla rakastamatta Lilyä.

Tämä kirja sattuu. Hyvin pian lukija tietää minne ollaan menossa ja se tulee särkemään jokaisen kirjaa pitelevän sydämen. Lily ja mustekala on kirja jollaista ei joka päivä lue, eikä se tuntunut täysin omalta, mutta yhtäkään sivua en kadu. Kirja on outo mutta myös kuvaa tunteita paremmin kuin harva ihminen kykenee.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.