Ninka Reittu: Kattiralli

Kattiralli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kesäloma on alkanut ja Messin perhe pakkaa kaikki kahdeksan lasta autoon ja suuntaa lomamatkalle. Matkan varrella kohdataan värikkäitä tyyppejä, joita kissaperhe auttaa näiden pulmissa. Ensimmäisenä mukaan hyppää tietysti lentävä kissa Mysteeri.

Vaikeuksiakin lomamatkalla on. Kun perhe pääsee meren rantaan – jota kissaperhe, joka ei uimista arvosta, ihaili rannalta käsin – isä menee nukkumaan autoon. Aamulla valtava kuorma-auto vie auton ja isän auton mukana. Riitan Romun romunkerääjä on napannut isä ja isä on pelastettava!

Onneksi kissaperhe auttoi matkan varrella monenlaisia kulkijoita, jotka nyt auttavat heitä takaisin ja niin isä saadaan pelastettua. Kaikki päättyy hyvin!

Ninka Reittu on oivallinen piirtäjä ja tarinakin on edellistä Messi ja Mysteeri -kirjaa Käpälät kohti seikkailua vetävämpi. Erinomainen kuvakirja!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...