Tuija Lehtinen: Morsiuskamari

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjan päähenkilö Neela työskentelee pikkukaupungissa sijaitsevassa kampaamossa. Hän asuu asunnossa, jota kutsutaan morsiuskamariksi, koska kaikki siellä viime vuosina asuneet nuoret naiset ovat löytäneet itselleen lähialueelta miehen. Miesrintamalla on kyllä vipinää, mutta onnistuuko pysyvä suhde kenenkään kanssa? Kirjan tapahtumat sijoittuvat samalle kadulle ja osittain samojen ihmisten seuraan kuin Tuija Lehtisen aikaisempi teos Nappikaupan naiset.

Tuija Lehtinen on suomalaisen viihdekirjallisuuden kärkipäätä laadun suhteen, tämäkin kirja oli onnistunut. Tyyli on sujuvaa ja kiinnostavaa luettavaa. Päähenkilöt ovat – tämän kirjan Neela mukaan lukien – aina normaaleja naisihmisiä, jotka elävät suhteellisen tavallista elämää, eikä kyse ole mistään trendikkäissä ammateissa olevista pintaliitäjistä.

Jos haluaa lukea älykästä viihdettä eikä ihmissuhteiden pyörittelyä, tämä kirja ei ole hyvä valinta. Ennalta-arvattavia juonenkäänteitäkin tästä saattaisi joku löytää, mutta eipä sillä ole niin väliä. Minä tykkäsin kirjasta yhtä paljon kuin muistakin Lehtisen kirjoista.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 860 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...