Kaisa Happonen: Mur ja tähti

Osta kirja itsellesi

”Jos kiipeän kuuseen, saatan yltää tähtiin!”

Johtuen omasta elämäntilanteestani – kotiäitinä – olen lähivuosina, mitä kirjamaailmaan tulee, keskittynyt pitkälti lastenkirjoihin. Aikaa keskittyä pitkiin romaaneihin ei oikeammin ole ja toisaalta halu tutustuttaa oma jälkikasvu kirjoihin on valtava. Näin lastenkirjat ovat juuri sitä, mitä tällä hetkellä kaipaan ja tarvitsen. Tässä miljöössä uusia ystäviä löytää paljon.

Yksi viime vuosien iloisista löydöksistäni on karhu nimeltä Mur. Nyt kolmannen kirjansa saanut Mur on pieni karhu, josta kertovat tarinat eivät ole niitä kaikista yksinkertaisimpia, vaan niiden parissa pienet lukijat pääsevät pohtimaan vähän suurempiakin kysymyksiä. Tällä kertaa ollaankin erityisen suurten kysymysten äärellä, kun Mur miettii tähtiä, niiden kaukaisuutta ja loppua, vähän avaruuttakin.

Kun sekä kuvitus että tarina ilahduttavat, on kuvakirjassa kaikki aika lailla kohdillaan. Mur-sarjan kohdalla näin on. Suosittelen tarttumaan – niin pienin kuin suurinkin käpälin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...