Kaisa Happonen: Mur ja tähti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Jos kiipeän kuuseen, saatan yltää tähtiin!”

Johtuen omasta elämäntilanteestani – kotiäitinä – olen lähivuosina, mitä kirjamaailmaan tulee, keskittynyt pitkälti lastenkirjoihin. Aikaa keskittyä pitkiin romaaneihin ei oikeammin ole ja toisaalta halu tutustuttaa oma jälkikasvu kirjoihin on valtava. Näin lastenkirjat ovat juuri sitä, mitä tällä hetkellä kaipaan ja tarvitsen. Tässä miljöössä uusia ystäviä löytää paljon.

Yksi viime vuosien iloisista löydöksistäni on karhu nimeltä Mur. Nyt kolmannen kirjansa saanut Mur on pieni karhu, josta kertovat tarinat eivät ole niitä kaikista yksinkertaisimpia, vaan niiden parissa pienet lukijat pääsevät pohtimaan vähän suurempiakin kysymyksiä. Tällä kertaa ollaankin erityisen suurten kysymysten äärellä, kun Mur miettii tähtiä, niiden kaukaisuutta ja loppua, vähän avaruuttakin.

Kun sekä kuvitus että tarina ilahduttavat, on kuvakirjassa kaikki aika lailla kohdillaan. Mur-sarjan kohdalla näin on. Suosittelen tarttumaan – niin pienin kuin suurinkin käpälin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...