Martina Badstuber: Puuhataan kotona Hippa Hiiren kanssa

Puuhataan kotona Hippa Hiiren kanssa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toinen kevään Hippa Hiiri -kirjoista on Puuhataan kotona Hippa Hiiren kanssa. Sarjan muiden kirjojen tapaan kyseessä on katselukirja, jossa pieni lukija etsii erinäisiä esineitä.

Jokaisella aukeamalla esitetään kuvalla talon huone, Hippa Hiiri jossain askareessa, askareeseen liittyvä lyhyt selostus ja lista löydettävistä asioista.

Hippa on hauskasti piirretty, joka ei itse kaappaa huomiota sivuilta. Kirjojen värimaailma on hyvinkin laaja, mikä varmasti vetoaa pieniin lapsiin hyvin.

Katselukirjojen paras anti on tarjota lukijalleen onnistumisentunne asioiden löytämisestä. Tässä Puuhataan kotona Hippa Hiiren kanssa onnistuu hyvin. Kaikki löydettävät asiat ovat selkeitä ja kuvista löytyy muutakin huomattavaa.

Kirjojen kirjoittajalla Martina Badstuberilla on pitkä historia lastenkirjojen parissa. Hippa Hiiri -sarjan kirjat tuntuvat hyvin rutinoituneilta tuotoksilta. Sarjan kirjoja voikin suositella varsin nuorille lukijoille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...