Martina Badstuber: Vuoden ympäri Hippa Hiiren kanssa

Vuoden ympäri Hippa Hiiren kanssa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Martina Badstuberin kirjoittama Hippa Hiiri on kirjasarja, joka antaa hyvin pienelle lukijalle tehtäväksi löytää asioita kuvista. Sarjassa on ilmestynyt aiemmin kolme muutakin kirjaa. Vuoden ympäri Hippa Hiiren kanssa esittelee vuoden kulkua. Jokainen vuodenaika ja näiden välinen vaihde saa kukin oman sivunsa. Aihepiirinä tämä on minusta yllättävän hyvä. Hyvin nuorelle lukijalle vuodenajat voivat olla hyvinkin mystisiä aiheita.

Katselukirjojen rakenne on tietysti hyvin yksinkertainen. Jokaisella aukeamalla esitetään kuvalla Hippa Hiiri eri askareissa, siihen liittyvä lyhyt selostus ja sitten erillisessä paneelissa on joukko esineitä, jotka kuvista täytyy löytää. Kivoja yksityiskohtia on löydettävän asioiden lisäksi paljon muitakin.

Piirrosjälki on persoonallista. Hippa on piirretty hyvin iloiseksi ja häntä ympäröi aina kirkasvärisiä esineitä.

Asioiden löytäminen on hyvä tapa pitää lapsen huomio kirjassa. Löytäminen auttaa niin sanojen kuin asioiden oppimisessa. Samalla onnistunut löytäminen antaa pienen onnistumisen tunteen, mikä varmasti on pienelle lukijalle mukavaa. Sarjan kirjoilla ei tunnu olevan kauheasti uudelleenlukuarvoa, mutta mukavia lukukokemuksia ne silti ovat.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 194 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...