Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi ja Pikku Myy : Vuodenajat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riina ja Sami Kaarlan Muumi ja Pikku Myy on ensikirjaikäisille suunnattu sarja, jossa tutut muumihahmot esittelevät eri teemojen alle lukeutuvia tavallisia asioita: värejä, tunteita ja nyt vuodenaikoja.

Seitsemän aukeamaa käsittävä Vuodenajat läpikäy vuodenkierron kuukausi kuukaudelta kertoillen lyhyin lausein mitä Muumilaaksossa kulloinkin tapahtuu. Kevät, kesä, syksy ja talvi seuraavat kukin toinen toistaan.

Jos muumeista innostuu – tai vaikka ei ihan niitä vielä tuntisikaan – tuottanee tämä kirja varmasti iloa. Siitä voi opiskella sanoja, vuodenaikoja ja kuukausia, mutta myös tutustua elämään Muumilaaksossa talviunineen, kesäkarkeloineen sekä syys- ja kevättouhuineen.

Kiva jatke kivalle sarjalle.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...