Katariina Heilala, Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi ja Pikku Myy : Vuodenajat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riina ja Sami Kaarlan kuvittama ja Katariina Heilalan kirjoittama Muumi ja Pikku Myy on ensikirjaikäisille suunnattu sarja, jossa tutut muumihahmot esittelevät eri teemojen alle lukeutuvia tavallisia asioita: värejä, tunteita ja nyt vuodenaikoja.

Seitsemän aukeamaa käsittävä Vuodenajat läpikäy vuodenkierron kuukausi kuukaudelta kertoillen lyhyin lausein mitä Muumilaaksossa kulloinkin tapahtuu. Kevät, kesä, syksy ja talvi seuraavat kukin toinen toistaan.

Jos muumeista innostuu – tai vaikka ei ihan niitä vielä tuntisikaan – tuottanee tämä kirja varmasti iloa. Siitä voi opiskella sanoja, vuodenaikoja ja kuukausia, mutta myös tutustua elämään Muumilaaksossa talviunineen, kesäkarkeloineen sekä syys- ja kevättouhuineen.

Kiva jatke kivalle sarjalle.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...