Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi ja Pikku Myy : Vuodenajat

Osta kirja itsellesi

Riina ja Sami Kaarlan Muumi ja Pikku Myy on ensikirjaikäisille suunnattu sarja, jossa tutut muumihahmot esittelevät eri teemojen alle lukeutuvia tavallisia asioita: värejä, tunteita ja nyt vuodenaikoja.

Seitsemän aukeamaa käsittävä Vuodenajat läpikäy vuodenkierron kuukausi kuukaudelta kertoillen lyhyin lausein mitä Muumilaaksossa kulloinkin tapahtuu. Kevät, kesä, syksy ja talvi seuraavat kukin toinen toistaan.

Jos muumeista innostuu – tai vaikka ei ihan niitä vielä tuntisikaan – tuottanee tämä kirja varmasti iloa. Siitä voi opiskella sanoja, vuodenaikoja ja kuukausia, mutta myös tutustua elämään Muumilaaksossa talviunineen, kesäkarkeloineen sekä syys- ja kevättouhuineen.

Kiva jatke kivalle sarjalle.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...