Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi ja Pikku Myy : Värit & Tunteet

Osta kirja itsellesi

Kuvakirjamaailmassa tutuksi tulleiden Riina ja Sami Kaarlan muumihahmot johdattavat pienet lukijat tällä kertaa värien ja tunteiden maailmaan. Ensikirjakaksikko esittelee niin värikästä Muumilaaksoa kuin sen tunteikkaita asukkaitakin.

Tällaiset muutaman sanan lauseita sisältävät ensikirjat ovat yllättävän monipuolisia ”opetusvälineitä”. Niitä on hauska esitellä vauvalukijoille ihan ensimmäisinä kosketuksina kirjamaailmaan, mutta voi niitä läpikäydä vielä parivuotiaankin kanssa. Näistä kahdesta erityisesti Tunteet on sopiva vähän isommallekin lapselle. Eikä kaksivuotias edes välttämättä vielä tiedä, mitä on olla haaveellinen tai vaikkapa kateellinen.

Muumit hahmoina miellyttävät monia, joten siitäkin varmasti lisää kiinnostuspisteitä. Oiva tapa tutustuttaa lapsia värien ja tunteiden maailmaan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...