Katariina Heilala, Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Syysretki Nipsun kanssa

Osta kirja itsellesi

Nipsu on muumihahmoista hieman pelokas, epäröivä ja epävarma, mutta kun hän innostuu niin hän innostuu tosissaan. Niin myös muumien vuodenaikasarjan syysosassa.

Kesä on ohi ja Nuuskamuikkunen lähtenyt, Muumilaaksosssa on hieman alakuloinen tunnelma. Puolukkaämpärin kanssa sisään tuleva Tuu-tikki saa kuitenkin tilanteen kääntymään ja muut innostumaan syysretkestä. Retken tärkein osa onkin päätös lähteä sille.

Syksy tarjoilee tutuille hahmoille parastaan eli ainutlaatuisia värejä, pientä seikkailua, marjoja, sieniä ja retkitunnelmaa. Joka sivulla on lukijalle kysymys, joka toimii samalla vinkkinä retkihenkiseen tekemiseen.

Syysretki Nipsun kanssa jatkaa mukavasti kuvitettua vuodenaikasarjaa. Kirjat melkein työntävät ovesta ulos mihin vuodenaikaan tahansa ja sopivat vaikka retken suunnitteluoppaiksi.

Kirja on tuttuun tapaan Riina ja Sami Kaarlan kuvittama ja käsikirjoittajana on toiminut Katariina Heilala. Luonnollisesti se perustuu Tove Janssonin hahmoihin ja kertomuksiin.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...