Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Talviretki Pikku Myyn kanssa

Talviretki Pikku Myyn kanssa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Talviretki Pikku Myyn kanssa mukailee tarinaltaan pitkälti Taikatalvi-klassikkoa. Muumikirjoissa hahmot ovat yleensä pääosissa, mutta tällä kertaa sitä ovat luonto, ympäristö ja tekeminen.

Muumipeikko herää kesken talviunien ja lähtee ulos. Siellä avautuu uudenlainen maailma tutussa maisemassa, hieman pelottavakin sellainen. Pian Muumipeikko huomaa, että ei ole ainoa, joka on hereillä talvella. Siitä alkaa tutustuminen talven riemuihin ja erityispiirteisiin.

Talvessa on taikaa ja se on vuodenajoista ehdottomasti erikoisin. Muumilaakson asukkaista talveen mieltynyt Tuu-Tikki sanoo osuvasti Muumipeikolle: “Talvella näkee sellaista mitä kesällä ei näe.”

Monet muumianimaatiot ovat liioiteltu piloille ja hyvin kaukana alkuperäisestä muumihengestä, mutta tämä värikkäästi kuvitettu versio toimii etenkin perheen pienimmille. Riina ja Sami Kaarla ovatkin kuvittaneet jo toistakymmentä muumikirjaa. Teoksen mukana on myös Suomen Ladun retkivihko.

Talviretki Pikku Myyn kanssa aloittaa neliosaisen Muumipeikon retket -kirjasarjan.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...