Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi kirjajoulukalenteri : 24 minikirjaa joulun odotukseen

Osta kirja itsellesi

No niin, nyt on lapsellinen kirjaihminen ihmeissään, kun pitäisi pystyä valitsemaan taaperolle joulukalenteri. Ensi kertaa viime vuonna rekisteröimäni konsepti, kirjajoulukalenteri, on nyt nimittäin havaintojeni mukaan laajentunut ainakin kolmeksi erilaiseksi. Vaihtoehtoa tarjotaan niin Muumin, Mauri Kunnaksen kuin Touhulankin ystäville. Mutta mitä, jos on ystävä niiden kaikkien kanssa?!

Jo viime vuonna ilmestynyt Muumi kirjajoulukalenteri sisältää Riina ja Sami Kaarlan erilaisten, aiemmin ilmestyneiden muumikirjojen miniversioita. Eipä näistä oikein muuta voi todeta, kuin että kivoja pikku tarinoita, niin talvisia kuin kesäisiäkin. Kirjoja, joissa useat muumilaaksolaiset saavat vuorollaan olla pääroolissa. Ihan kaikkia luukkuja en etukäteen viitsinyt kurkistella, mitä nyt joitakin, jotta sain käsityksen, mitä tuleman pitää – sitten ensi vuonna. Totesin nimittäin, että kyllä yksivuotias vielä on liian pieni ymmärtämään jutun juonta ainakaan riittävästi. Luukkuja tosin näyttäisi olevan mukava availla ja pienet kirjatkin sopisivat käteen, mutta se kerran päivässä -ajatus ja jonkin odotus ovat vielä mahdotonta käsittää, joten odotelkoon kalenteri kaapissa vielä vuoden.

Joka tapauksessa ehdoton suositus hieman vanhemmille joulunodottajille. Kyllä tämä suklaan voittaa 100-0.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...