Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi kirjajoulukalenteri : 24 minikirjaa joulun odotukseen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

No niin, nyt on lapsellinen kirjaihminen ihmeissään, kun pitäisi pystyä valitsemaan taaperolle joulukalenteri. Ensi kertaa viime vuonna rekisteröimäni konsepti, kirjajoulukalenteri, on nyt nimittäin havaintojeni mukaan laajentunut ainakin kolmeksi erilaiseksi. Vaihtoehtoa tarjotaan niin Muumin, Mauri Kunnaksen kuin Touhulankin ystäville. Mutta mitä, jos on ystävä niiden kaikkien kanssa?!

Jo viime vuonna ilmestynyt Muumi kirjajoulukalenteri sisältää Riina ja Sami Kaarlan erilaisten, aiemmin ilmestyneiden muumikirjojen miniversioita. Eipä näistä oikein muuta voi todeta, kuin että kivoja pikku tarinoita, niin talvisia kuin kesäisiäkin. Kirjoja, joissa useat muumilaaksolaiset saavat vuorollaan olla pääroolissa. Ihan kaikkia luukkuja en etukäteen viitsinyt kurkistella, mitä nyt joitakin, jotta sain käsityksen, mitä tuleman pitää – sitten ensi vuonna. Totesin nimittäin, että kyllä yksivuotias vielä on liian pieni ymmärtämään jutun juonta ainakaan riittävästi. Luukkuja tosin näyttäisi olevan mukava availla ja pienet kirjatkin sopisivat käteen, mutta se kerran päivässä -ajatus ja jonkin odotus ovat vielä mahdotonta käsittää, joten odotelkoon kalenteri kaapissa vielä vuoden.

Joka tapauksessa ehdoton suositus hieman vanhemmille joulunodottajille. Kyllä tämä suklaan voittaa 100-0.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...