Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumi kirjajoulukalenteri : 24 minikirjaa joulun odotukseen

Muumi-kirjajoulukalenteri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

No niin, nyt on lapsellinen kirjaihminen ihmeissään, kun pitäisi pystyä valitsemaan taaperolle joulukalenteri. Ensi kertaa viime vuonna rekisteröimäni konsepti, kirjajoulukalenteri, on nyt nimittäin havaintojeni mukaan laajentunut ainakin kolmeksi erilaiseksi. Vaihtoehtoa tarjotaan niin Muumin, Mauri Kunnaksen kuin Touhulankin ystäville. Mutta mitä, jos on ystävä niiden kaikkien kanssa?!

Jo viime vuonna ilmestynyt Muumi kirjajoulukalenteri sisältää Riina ja Sami Kaarlan erilaisten, aiemmin ilmestyneiden muumikirjojen miniversioita. Eipä näistä oikein muuta voi todeta, kuin että kivoja pikku tarinoita, niin talvisia kuin kesäisiäkin. Kirjoja, joissa useat muumilaaksolaiset saavat vuorollaan olla pääroolissa. Ihan kaikkia luukkuja en etukäteen viitsinyt kurkistella, mitä nyt joitakin, jotta sain käsityksen, mitä tuleman pitää – sitten ensi vuonna. Totesin nimittäin, että kyllä yksivuotias vielä on liian pieni ymmärtämään jutun juonta ainakaan riittävästi. Luukkuja tosin näyttäisi olevan mukava availla ja pienet kirjatkin sopisivat käteen, mutta se kerran päivässä -ajatus ja jonkin odotus ovat vielä mahdotonta käsittää, joten odotelkoon kalenteri kaapissa vielä vuoden.

Joka tapauksessa ehdoton suositus hieman vanhemmille joulunodottajille. Kyllä tämä suklaan voittaa 100-0.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...