Katariina Heilala, Riina Kaarla, Sami Kaarla ja muut: Muumi ja Pikku Myy : Leikit

Leikit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumi ja Pikku Myy -sarja on Tammen esikirjasarja, joissa opetellaan erilaisia asioita. Kirjan tekijätiimi on todella kokenut niin muumiaiheisten kuin myös muiden lastenkirjojen parissa.

Muumilaaksossa Muumipeikko pohtii mitä tänään tehtäisiin. Pikku Myystä päivä on oivallinen leikkipäivä. Niinpä he ryhtyvät tuumasta toimeen ja syöksähtävät leikistä toiseen. Lukija saakin nähdä eri Muumilaakson asukit monenmuotoisten leikkien parissa.

Kirja esittelee ison joukon erilaisia leikkejä perus hippa- ja piilosleikistä mielikuvitusleikkiin, jossa siivoaminen muuttuu aarteiden etsimiseksi. Leikit on minusta hauskempi aihe kuin mitä sarjan muut kirjat ovat olleet. Kirja antaa paljon tarttumapintaa lapselle kokeilla uusia aktiviteetteja.

Muumit on piirretty hyvin klassisesti ja sivut ovat selkeitä. Sarjan edellisiin osiin verrattuna sivuilla on enemmän asioita ja se on itsestä hyvä ratkaisu. Kirja myöskin uskaltaa tuoda mukaan vähän harvinaisempia Muumi-hahmoja kuten Miskan.

Muumi ja Pikku Myy : Leikit on hyvä kuvakirja leikkien esittelemiseen lapselle. Sitä voi suositella erityisesti aikaan, jolloin lapsi alkaa oppimaan eri leikkejä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...