Candace Bushnell: Sinkkuelämää : Carrien nuoruusvuodet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Carrien nuoruusvuodet on Sinkkuelämää-kirjan ja etenkin sarjan esiosa. En ole koskaan pitänyt Sinkkuelämää-kirjasta, mutta sarjan takia tartuin tähän Carrien muistelmiin ja kirjailijan oma jälki ja luettavuus ovatkin nykyään paljon parempia.

Carrie on koko Sinkkuelämää-sarjan avainhahmo, jonka kolumniin seurusteluelämästä sarja perustui. Carrien nuoruusvuodet koskevat noin yhtä ja viimeistä vuotta ennen opiskelemaan lähtöä, Kaikki pohtivat, mitä tehdä elämälleen ja onko tämän hetkinen poikaystävä kiinnipitämisen arvoinen. Pohdintaa, pussailua, kyyneliä ja ah, nuoruutta. Poikien ääliömäisyys saa tytöt tuntumaan tyhmiltä ja loppujen lopuksi miehet ovat aika yksioikoisia, mutta kukapa ei olisi nuoruudessaan rakastanut hullun lailla tekojaan miettimättä.

Carrien nuoruusvuodet on kepeää ja naisellista luettavaa, eikä tarvitse olla Sinkkuelämää-fani, jotta pääsisi kirjaan sisään. Ainoastaan loppuratkaisu saattaa jäädä ontoksi ummikoille. Kirja on luokiteltu nuortenkirjaksi, mutta etenkin nuorille aikuisille voin tätä suositella Sinkkuelämää-fanien lisäksi. Teksti on myös sen verran hienostunutta, etten yhtään epäile varttuneemman chicklitinnälkäisen nauttivan kirjasta. Kirjaa kannattaa pitää myös varalla niille, jotka haikailevat eksiensä perään tai luulevat muistavansa kouluaikojen olleen elämän parasta aikaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...