Žarko Petan: Tyhjällä päällä on kevyempi kumartaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tyhjällä päällä on kevyempi kumartaa on slovenialaisen Žarko Petanin aforismeista koottu kirja. Itselleni hän ei ollut tuttu kirjoittaja ennestään, mutta näitä samoja mietelmiä on luettu Suomessa radiossa Päivän mietelauseena.

Kirjassa aforismit on järjestelty erilaisten avainsanojen mukaan ja siten on tosiaan helpompaa etsiä haluamiensa teemojen mukaisia tekstejä. Kannesta kanteen tätä ei pysty lukemaan, vaan kirja on parempi selailtuna ja pieninä palasina, että saa vähän sulateltua lukemaansa.

Kiinnostavia ajatuksia Petan on kyllä aforismeihinsa saanut – tähän kirjaan tulee vielä varmasti palattua myöhemminkin.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...