Jenni Pääskysaari: Tyttö sinä olet…

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

TV:stäkin tuttu toimittaja ja juontaja Jenni Pääskysaari on kirjoittanut kaikille tytöille tarkoitetun pienen suuren kirjan. Jokainen luku täydentää Tyttö sinä olet… lausetta: vapaa, virtuaalinen, tekijä ja onnistuja. Viimeistään luettuaan kyseisen luvun uskoo olevansa juuri sitä, mitä luvussa kerrotaan.

Kirjassa on myös eri aloilla työskentelevien tyttöjen kuten jääkiekkoilija Noora Rädyn ja koodari Linda Liukkaan haastatteluja. Kaikkia heitä yhdistää se, että he ovat löytäneet oman tiensä ja seuranneet sitä tavalla tai toisella.

Tyttö sinä olet… rohkaisee lukijaansa ja sopii vähän vanhemmillekin tytöille. Kirja on juuri sopivan kokoinen, jotta sitä voi kuljettaa mukanaan aina ja hakea siitä voimaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mari

Turussa asuva sudeettisavolainen Mari on kansatieteestä valmistunut miltei kaikkiruokainen bibliofiili. Kaikkein lähinnä sydäntä ovat elämänkerrat, sarjakuvat sekä spefi. Minua voi stalkata netissä oikealla nimelläni ja nimimerkin Seregi eri variaatioilla. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...