Douglas Clucas ja Philip Clucas: Unien maailma : opas unien symboliikkaan ja tulkintaan

Osta kirja itsellesi

Kaikki näkevät unia, vaikka kaikki eivät niihin jaksa keskittyä, vaan useimmiten unohtavat yölliset alitajuntaiset seikkailunsa. Unien maailma valottaa unien näkemistä ja niiden moninaisia merkityksiä.

Unien maailma -kirjassa kerrotaan kuinka uniaan ei voi hallita, eikä kaikki unissa tapahtunut ole enneunia tai edes kovinkaan merkityksellistä. Unista voi kuitenkin oppia, enimmäkseen itsestään, joten pää tyynyyn ja nauttimaan seuraavan yön näytöksestä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Unien symboliikka ei välttämättä ole kahdella eri ihmisellä samaa, saati samalla ihmisellä eri öinäkään samaa, mutta voihan asiaa harrastaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...