Douglas Clucas ja Philip Clucas: Unien maailma : opas unien symboliikkaan ja tulkintaan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaikki näkevät unia, vaikka kaikki eivät niihin jaksa keskittyä, vaan useimmiten unohtavat yölliset alitajuntaiset seikkailunsa. Unien maailma valottaa unien näkemistä ja niiden moninaisia merkityksiä.

Unien maailma -kirjassa kerrotaan kuinka uniaan ei voi hallita, eikä kaikki unissa tapahtunut ole enneunia tai edes kovinkaan merkityksellistä. Unista voi kuitenkin oppia, enimmäkseen itsestään, joten pää tyynyyn ja nauttimaan seuraavan yön näytöksestä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...