Hiljaisuuden hetkiä : inspiroivia ajatuksia ja kuvia

Hiljaisuuden hetkiä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hiljaisuuden hetkiä : inspiroivia ajatuksia ja kuvia on mietekirja, joka yhdistää kauniita kuvia sitaatteihin. Kuvien aiheet ovat maisemia aina auringonnousuista tähtitaivaisiin ja niitä katselisi mielellään paljon suurempinakin kuvina. Sitaattien joukossa on niin historiallisten ihmisten lausahduksia kuin myös tuntemattomien sanontoja. Kokonaisuutena kirja on varsin esteettinen kokonaisuus, jonka pehmustetut kannet ja sulkemiseen tarkoitetut silkkinauhat viimeistelevät huolitellun vaikutelman.

“Jos odotat koko ikäsi myrskyä, et koskaan pysty iloitsemaan auringosta.”

– Morris West

Lukemisena kirja on kiva välipala: sen lukemisen voi sijoittaa pieneen hetkeen esimerkiksi aamulla herätessä. Positiiviset ajatukset ja tunnelmallinen kuva toimi ainakin itselle varsin miellyttävänä aamunavauksena. Pienen kokonsa takia kirja myös kulkee todella näppärästi mukana esimerkiksi töihin kulkiessa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...