Colin Mitchell: 101 Jalkapallotähteä : tämän päivän parhaat pelaajat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Colin Mitchell on kerännyt yksiin kansiin 101 parasta jalkapalloilijaa ympäri maailman. Erikoisen kirjasta tekee se, että kirjassa on vain tämän päivän pelaajia eli suurinta osaa kirjasta eivät vie vanhat legendat vaan tämän päivän parhaimmisto sekä uudet lupaukset.

Jokaisesta pelaajasta on kiitettävä kahden aukeaman juttu. Faktojen, kuvien ja saavutusten lisäksi löytyy myös mielenkiintoista nippelitietoa, joka varmasti kiinnostaa faneja.

Onko kirjassa todellakin 101 tämän päivän parasta pelaajaa, on jokaisen itse päätettävä, mutta kirja on houkutteleva ja mielenkiintoinen. Yhteistyökumppanina on toiminut Shoot Magazine, joka on ollut yksi johtavimmista jalkapallolehdistä useita vuosikymmeniä.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...