Audrey Niffenegger: Aikamatkustajan vaimo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Henry ja Clare ovat pariskunta. Clarella ja Henryllä on avioituessaan kahdeksan vuotta ikäeroa; kun he tapasivat ensimmäisen kerran, Clare oli kuusi ja Henry 36. Asia selittyy Henryn aikasiirtymähäiriöllä, joka paiskoo Henryä aikakaudesta toiseen, yleensä juuri silloin kun ei pitäisi.

Aikamatkustajan vaimo kertoo Henryn ja Claren tarinan jonkinlaisessa kronologisessa järjestyksessä etenevissä palasissa. Sirpaleisesta luonteestaan huolimatta kirjan juonta kuljettaa vahvasti kasvava pahaenteisyys, joka pakottaa lukijan kiiruhtamaan loppuun. Tarina tempaisee mukaansa tehokkaasti. Aikamatkustajan vaimo oli jännittävä kirja, joka oli ilo lukea.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...