Bjørn Rørvik: Bockarna Bruse på badhuset

Bockarna Bruse på badhuset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kolme pukkia -satu on varmasti kaikille jossain määrin tuttu. Tässä kuvakirjassa esitellään siitä uusi versio.

Pukit ovat kävelyllä perinteiseen tapaan, mutta kääntyvätkin ennen siltaa kylpylän suuntaan nähtyään sinne osoittavan kyltin. Kaikki toimintamallit eivät ole ihan heti hallinnassa, mutta pukit oppivat kyllä. Peikko ei jaksa odottaa sillan alla ja lähtee perään. Peikolla varsinkaan eivät kylpylän toimintamallit ole hallinnassa ja siitä pitää päästä eroon.

Kuvitus on lapsenomainen ja värikäs. Se on piirretty värikynillä ja tusseilla sekä koostettu irrallisista palasista.

Uudelleen muokatut sadut ovat usein melko hyviä, niin tämäkin. Kirja oli virkistävän hauska versio Kolmesta pukista. Voisin pitää tätä jopa vähän alkuperäistä versiota parempana.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...