Mikko Kunnas: Eläintohtori Wuffe ja Vallu Valas

Eläintohtori Wuffe ja Vallu Valas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mikko Kunnaksen Eläintohtori Wuffe -sarjassa on ilmestynyt kuusi osaa. Sarjassa seikkailee Wuffe ja tämän kaksi apurilasta, Ilona ja Oskari. Yhdessä he kohtaavat erilaisia eläinpotilaita, joita autetaan.

Tavanomaisesta Wuffen seikkailusta poiketen tässä kirjassa Wuffe ei lähdekään hoitamaan potilasta. Sen sijaan Wuffe on kutsuttu Vallu Valaan syntymäpäiville. Vallu ei kuitenkaan saa puhallettua hengitysaukostaan voimakkaasti. Onneksi eläintohtori on paikalla ja pystyy tutkimaan potilasta apulaistensa kanssa.

Eläinlääkärin toiminta on lapsiin iskevä aihe. Sen kautta pystyy oppimaan niin eläimistä kuin ongelmanratkaisua. Samalla osa Wuffe-kirjoista sivuaa arvokkaita aiheita kuten luonnonsuojelua.

Kirjan kuvitus on yksinkertaista ja selkeää. Itse yhä kaipaisin sarjaan lisää Wuffen kuplakärryn tyylisiä jänniä yksityiskohtia.

Eläintohtori Wuffe ja Vallu Valas on hauska ja lämminhenkinen kuvakirja. Sitä voi suositella eläimistä kiinnostuneille lapsille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 244 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...