Martin Handford: Missä Vallu? : verraton vauhtijahti

Missä Vallu? Verraton vauhtijahti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Missä Vallu? -aiheisia lastenkirjoja on ollut koko elämäni ajan. Kirjasarja on suosittu ympäri maailman ja sitä on julkaistu 28 kielelle.

Kirjojen idea on yksinkertainen: jokaisen kirjan sivulla on meneillään joku tapahtuma, josta lukija täytyy löytää Vallu ja tämän ystävät. Se kuulostaa helpolta, mutta ei sitä aina ole. Tavallisen Missä Vallu -kirjan aukeamalla nimittäin on aikamoinen väenpaljous; aukeamalla yleensä on 300–500 hahmoa. Erityisesti Haukku-koira (josta näkyy ainoastaan häntä) saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Kirjasta löytyy myös joka sivulta pieni lisähaaste.

Verraton vauhtijahti on rakennettu niin, että kirjan pariin mahtuu kaksi lukijaa samaan aikaan. Kummallakin tarjolle tulee tällöin oma kuva. Tämä mahdollistaa kilpailemisen toista vastaan. Kirjan kuvilla ei ole yhteistä aihepiiriä, vaan Vallu singahtelee aiheesta toiseen.

Missä Vallu? Verraton vauhtijahti sopii henkilöille, jotka nauttivat etsimisen ja löytämisen riemusta. Se sopii viihdykkeeksi esimerkiksi pitkille matkoille ja kehittää tarkkaavaisuutta ja havaintokykyä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...