Martin Handford: Missä Vallu? : Kiehtova kilpajahti

Missä Vallu? : Kiehtova kilpajahti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maailman tunnetuimpiin piilokuvakirjoihin lukeutuvaa Missä Vallu? -sarjaa on ilmestynyt viime vuosina tiiviisti. Kiehtova kilpajahti on peräti neljäs sarjan kirja reiluun vuoteen.

Sarjan kirjoissa pyritään löytämään Vallu ja tämän ystävät kirjan sivuilta. Tämä kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sivut ovat täynnä kirjaimellisesti pahimmillaan satoja hahmoja. Vaikein löydettävä on Vallun koira Haukku, josta näkyy ainoastaan häntä.

Kiehtovan kilpajahdin erikoisuus on, että se on suunniteltu kahdelle lukijalle yhtä aikaa luettavaksi. Tällöin kirja aukaistaan aukeamaksi ja kummallekin lukijalle on oma tehtävä. Keskeneräinen kilpailu muuttaa etsintäkirjan tunnelmaa, ja siten on tervetullut vaihtelu.

Kirjasta löytyy yksitoista aukeamaa, eli täten 22 ratkaistavaa sivua. Ne lukijat, jotka eivät kilpailusta innostu, voivat ratkoa sivuja yksi kerrallaan. Tällöin kirjassa on poikkeuksellisen paljon tekemistä.

Kiehtovan kilpajahdin aiheet tuntuvat olevan täysin irtonaisia. Yhdellä aukeamalla seurataan lohikäärmeiden lentoa, toisella kilpaillaan urheiluareenalla ja kolmannessa ollaan antiikin Roomassa. Sinällään tämä ei menoa haittaa, on oikeastaan mukavaa vaihtaa maisemaa.

Missä Vallu? : Kiehtova kilpajahti on laadukas piilokuvakirja. Sitä voi suositella yhteiseksi tekemiseksi nuoren kanssa, tai muuten vain rentouttavaksi havaintokykyharjoitukseksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...