Maria Kuutti: Anna ja Elvis ja verraton vaari

Anna ja Elvis ja verraton vaari

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maria Kuutin Anna ja Elvis -sarjan neljäs osa Anna ja Elvis ja verraton vaari kertoo Annan vierailusta Elviksen luokse. Vaikka ollaan lomalla, Elviksen vanhemmilla tuntuu olevan jatkuva kiire, ja lapset päätyvätkin viettämään paljon aikaa Elviksen vaarin seurassa. Vaari on tosi mukava, mutta tuntuu unohtelevan yllättävän paljon asioita.

Elviksen vanhemmat puolestaan ovat hävinneet some-maailmaan, ja Elvis kokeekin usein olevansa lähes näkymätön kotonaan. Anna yrittää saada parannusta ystävänsä tilanteeseen muun muassa puhelinvarkauden avulla, mutta kun tästäkään ei ole apua, hän päättää pyytää mummonsa apuun.

Maria Kuutti tarttuu kirjassaan ajankohtaiseen aiheeseen ja tarina herättää ajatuksia niin aikuis- kuin lapsilukijoissa. Kun usein kritisoidaan vain lasten häviämistä virtuaalitodellisuuteen, unohtuu se, että sama riski on myös aikuisilla. Vakavasta aiheesta huolimatta kirja on muiden Anna ja Elvis -kirjojen tapaan humoristinen ja helppolukuinen ja täynnä lapsen maailmassa tähdellisiä asioita. Aikuislukijalle se puolestaan tarjoaa ei niin imartelevan näkymän aikuisten maailmaan lapsen silmin.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 196 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...