Eläintohtori Wuffe ja Kerttu Kana

Mikko Kunnas: Eläintohtori Wuffe ja Kerttu Kana

Mikko Kunnaksen Eläintohtori Wuffe -sarjassa on ilmestynyt nyt yhdeksän kirjaa. Sarjassa koirahahmoinen eläinlääkäri vierailee eri eläinten luona. Kerttu Kanan omistaja Mauri Maanviljelijä on tästä kovin huolissaan. Toisin kuin tilan muut kanat, Kerttu ei jaksa nokkia eikä hyppiä. Siksi hän on kutsunut eläintohtorin tekemään tälle tarkastuksen. ... Lue koko vinkki »
Eläintohtori Wuffe ja Vallu Valas

Mikko Kunnas: Eläintohtori Wuffe ja Vallu Valas

Mikko Kunnaksen Eläintohtori Wuffe -sarjassa on ilmestynyt kuusi osaa. Sarjassa seikkailee Wuffe ja tämän kaksi apurilasta, Ilona ja Oskari. Yhdessä he kohtaavat erilaisia eläinpotilaita, joita autetaan. Tavanomaisesta Wuffen seikkailusta poiketen tässä kirjassa Wuffe ei lähdekään hoitamaan potilasta. Sen sijaan Wuffe on kutsuttu Vallu Valaan sy... Lue koko vinkki »
Eläintohtori Wuffe ja Paavo Papukaija

Mikko Kunnas: Eläintohtori Wuffe ja Paavo Papukaija

Mikko Kunnas on lastenkirjailija ja animaationtekijä, joka on kenties kaikkein tunnetuin Noksu-animaatiosarjasta. Hän on tehnyt myös valtavasti muita animaatioita Pikku Kakkoseen. Noksun jälkeen tunnetuin teossarja on Eläintohtori Wuffe. Sarjan kirjoissa esitellään aina yksi eläinpotilas, jonka ongelma ratkaistaan. Eläintohtori Wuffe ja Paavo Pa... Lue koko vinkki »