Rebecca Alexander: Elämän ja kuoleman salaisuudet

Elämän ja kuoleman salaisuudet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuolema on hankala tauti. Vaikka kuoleman kuuluisi korjata,  jotkut saattavat päästä silti laina-ajalle, mutta siihen tarvitaan monimutkaisia ja vanhoja loitsuja. Kirjassa kuljetaan sekä 1500-luvulla, elämän pitkittämisen alkulähteillä, jolloin magiaan on uskottu mutta sitä on pelätty ruton lailla että nykyajassa jossa kadonneiden etsimiseen on aivan uudet keinot.

Mitä hyötyä on elämän pitkittämisestä? Miksi laina-aikalaisen veri on haluttua tavaraa? Ketkä laina-aikalaisiksi pääsevät? Miten kuuluisa verikreivitär Erzsébet Báthory liittyy tähän kaikkeen?

Elämän ja kuoleman salaisuudet ei tempaa mukaansa ensi sivuilta lähtien vaan kouraisee lukijansa pikkuhiljaa kylmään syleilyynsä. Kirjassa on samaa jäätävää todellisuuden tuntua kuin aikoinaan muun muassa Bram Stokerin Draculassa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...