Rainbow Rowell: Eleanor & Park

Eleanor & Park

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eletään 1980-lukua, jolloin musiikkia kuunneltiin walkmaneilla ja puhelinkeskustelut käytiin kotona. Eleanor on koulun uusi tyttö, hieman erikoinen, hieman iso. Park on tyylikäs ja omalla tavallaan suosittu. Eleanorilla on rankkaa sekä kotona että koulussa, mutta Parkiin tutustuminen ja rakastuminen tuo elämään pienen valopilkun.

Eleanor & Park saa tuntemaan itsensä nuoreksi. Nuorena ei ole koskaan helppoa, oli perhe ihanteellinen ja tukea antava tai aivan kamala. Eleanorin perheessä kuka tahansa saa kärsiä, jottei itse kärsisi. Eleanor on liian nuori, jotta voisi vaikuttaa asioihin – liian nuori, jotta kukaan ottaisi vakavasti.

Eleanor & Park kuvaa kauniisti mitä rakkaus on ja kuinka oikea kauneus löytyy katsojan silmistä. Se on myös sydäntäsärkevä kirja siitä kuinka helppoa on olla välittämättä. Välittäminen ja auttavan käden ojentaminen on oikea uroteko.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...