Mhairi McFarlane: En minä vaan sinä

Osta kirja itsellesi

Delia kosii poikaystäväänsä ja mies sanoo kyllä, ollaanhan sitä oltu jo kymmenen vuotta yhdessä. Juhlahumu kuitenkin hyytyy, kun mies lähettää rakastajattarelleen viestin, joka tuleekin Delialle. Tuttu ja turvallinen maailma romahtaa ja tunnemyrskyn kourissa Delia jättää sekä työnsä että kotikaupunkinsa ja lähtee miettimään asioita parhaan ystävänsä luokse Lontooseen. Uudessa kaupungissa Delia näkee monta asiaa uusin silmin. Kun elämä Lontoossa rupeaa rakentumaan, vanhaan palaaminen tuntuu koko ajan epätodennäköisemmältä. Mutta silti Delia miettii, missä on koti.

McFarlanen kirjat ovat niin sanotusti uuden sukupolven chick-litiä. Enää ei kirjoiteta vain moniongelmaisista henkilöistä, jotka silti ansaitsevat rakkauden. Enää ei punnita kiloja, vaan ollaan normaalipainoisia, eikä ulkonäkö ole tärkeintä. Ihmissuhteet eivät ole mustavalkoisia, eikä ole vain hyviä ja pahoja ihmisiä. Meno on hauskaa, muttei sekoilevaa ja samastuminen on helppoa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...