Freida McFadden: Eristysvanki

Eristysvanki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Brooke Sullivan aloittaa työn vankilan sairaanhoitajana. Hänen entinen poikaystävänsä ja hänen lapsensa isä Shane Nelson on vankina samassa vankilassa. Shane on tuomittu useasta murhasta ja Brooken murhayrityksestä. 

Vankilassa Brooke joutuu hoitamaan entistä poikaystäväänsä, eikä aikaakaan, kun Brooken tunteet sekä epäilykset heräävät: onko vankilassa sittenkin väärä mies? 

Freida McFaddenin Eristysvanki on sujuvasti kirjoitettu ja nopeasti etenevä dekkari. Eristysvangin juoni ja henkilöhahmot ovat höyhenenkevyitä ja melko hönttejä. Kesädekkariksi ja ajanvietteeksi kirja kuitenkin sopii, ja McFadden tarjoaa myös muutaman yllätyskäänteen. Sellaiset ilahduttavat lukijaa aina. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...