Mårten Melin: Förvandlad

Osta kirja itsellesi

Kirjan päähenkilö on Måns, joka siirtyy opiskelemaan sisäoppilaitokseen. Koulussa on jotakin outoa, muissa oppilaissa on jotakin outoa ja niin myös hänessä itsessään, mutta hän ei vain vielä tiedä mitä.

Kirjaan on saatu mukaan sopivasti jännitystä ja yliluonnollisia asioita. En ole normaalisti kummankaan erityinen fani, mutta tässä kirjassa niitä ei ollut mukana liikaa. Lukijan mielenkiinto pysyy hyvin yllä, koska tiedossa ei ole enempää asioita kuin päähenkilölläkään ja kaikki saadaan selville vähitellen.

Kirja on hyvä ja toimiva kokonaisuus. Loppu on sellainen, että jatkoahan tähän tarvitaan ja sitä näyttääkin olevan olemassa jo kahden kirjan verran.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...