Mårten Melin: Förvandlad

Förvandlad

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjan päähenkilö on Måns, joka siirtyy opiskelemaan sisäoppilaitokseen. Koulussa on jotakin outoa, muissa oppilaissa on jotakin outoa ja niin myös hänessä itsessään, mutta hän ei vain vielä tiedä mitä.

Kirjaan on saatu mukaan sopivasti jännitystä ja yliluonnollisia asioita. En ole normaalisti kummankaan erityinen fani, mutta tässä kirjassa niitä ei ollut mukana liikaa. Lukijan mielenkiinto pysyy hyvin yllä, koska tiedossa ei ole enempää asioita kuin päähenkilölläkään ja kaikki saadaan selville vähitellen.

Kirja on hyvä ja toimiva kokonaisuus. Loppu on sellainen, että jatkoahan tähän tarvitaan ja sitä näyttääkin olevan olemassa jo kahden kirjan verran.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...