Jim Kay ja J.K. Rowling: Harry Potter ja viisasten kivi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Harry Potter ja viisasten kivi on lastenkirjallisuuden klassikko, josta ei juuri tarvitse puhua. Kirja kertoo tätinsä ja setänsä luona asuvasta Harry Potterista, joka saa 11-vuotispäivänään kuulla olevansa velhosukua. Harry kutsutaan Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun, tätinsä ja setänsä kauhuksi. Siitä alkaa pitkä saaga, josta on Kirjavinkeissä erillinen arvionsa.

Se, miksi kirja on nyt Kirjavinkkien käsittelyssä, on vastikään ilmestynyt uusi, uljas Jim Kayn kuvittama laitos. Kirja on hulppean kokoinen ja täynnä upeaa kuvitusta. Näyttäviä kuvia on lähes joka aukeamalla. Kuvitus on hienoa työtä, Jim Kay on Kate Greenway -mitalilla palkittu taitava kuvittaja, joka on tavoittanut hienosti Potter-maailman hengen.

Kirja on todellinen ilo silmälle. Odotan mielenkiinnolla sarjan myöhempien kirjojen ilmestymistä. Jim Kayllä riittää puuhaa, tässäkin kirjassa on yli sata kuvaa ja tämä on pienin koko sarjasta. Myöhemmät osat lienevät tässä koossa melkoisia järkäleitä.

Näyttävää suomenkielistä Potteria kirjahyllyynsä hakeville tämä on lyömätön valinta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...