Jim Kay ja J. K. Rowling: Harry Potter ja viisasten kivi

Harry Potter ja viisasten kivi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Harry Potter ja viisasten kivi on lastenkirjallisuuden klassikko, josta ei juuri tarvitse puhua. Kirja kertoo tätinsä ja setänsä luona asuvasta Harry Potterista, joka saa 11-vuotispäivänään kuulla olevansa velhosukua. Harry kutsutaan Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun, tätinsä ja setänsä kauhuksi. Siitä alkaa pitkä saaga, josta on Kirjavinkeissä erillinen arvionsa.

Se, miksi kirja on nyt Kirjavinkkien käsittelyssä, on vastikään ilmestynyt uusi, uljas Jim Kayn kuvittama laitos. Kirja on hulppean kokoinen ja täynnä upeaa kuvitusta. Näyttäviä kuvia on lähes joka aukeamalla. Kuvitus on hienoa työtä, Jim Kay on Kate Greenway -mitalilla palkittu taitava kuvittaja, joka on tavoittanut hienosti Potter-maailman hengen.

Kirja on todellinen ilo silmälle. Odotan mielenkiinnolla sarjan myöhempien kirjojen ilmestymistä. Jim Kayllä riittää puuhaa, tässäkin kirjassa on yli sata kuvaa ja tämä on pienin koko sarjasta. Myöhemmät osat lienevät tässä koossa melkoisia järkäleitä.

Näyttävää suomenkielistä Potteria kirjahyllyynsä hakeville tämä on lyömätön valinta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...