Marissa Meyer: Heartless

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ennen Liisaa oli Ihmemaa ja Punainen kuningatar oli vain tyttö, jolla oli unelmia. Tässä Liisa Ihmemaassa -mukaelmassa kerrotaan Catherinen, tulevan kuningattaren tarina. Cath on koko Ihmemaan paras sokerileipuri ja haluaa avata oman pienen konditorian parhaan ja ainoan ystävänsä kanssa. Kuningas rakastaa hänen leipomuksiaan, mutta Cath saa tästä vain epämieluisaa huomiota ja pian hän saa huomata, että markiisin tyttärenä hänellä on etuoikeuksia mutta ei vaihtoehtoja.

Ihmemaa on yksi kirjallisuuden mahtavimpia maailmoja, jossa kaikki on mahdollista ja joka on samalla täynnä erikoisia ja rakastettuja hahmoja. Ihmemaahan on ihana palata ja kirjalliset mahdollisuudet ovat rajattomat. Heartless on hyvin rakennettu seikkailu, jossa Ihmemaa muotoutuu sellaiseksi kuin se Lewis Carrollin kirjoista tunnetaan. Vain Hatuntekijän kaari jätti hieman kylmäksi, mutta kirja kerrotaan kuitenkin tulevan kuningattaren näkökulmasta, joten suotakoon se.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...