Danuta Reah: Hiljaiset puistot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Salaperäisiä askeleita, lapsi joka on nähnyt jotain pahaa, huumeita, öisiä kauhun hetkiä… Kirjassa on monia tyypillisiä dekkariaineksia, mutta Danuta Reah onnistuu silti eroamaan muista. Hiljaiset puistot sisältää paljon enemmän kuin vastauksen siihen kuka on murhaaja. Ihmisluonteen kuvaus ja psykologinen puoli ovat vahvasti mukana alusta alkaen.

Myös kerrontanäkökulma on mielenkiintoinen, sillä kirjassa on useampia minähahmoja. Lukiessa huomaa välillä miettivän tapahtumia Suzannen, välillä komisario McCarthyn ja välillä kuusivuotiaan Iriksen näkökulmasta. Tapahtumat paljastuvat pikkuhiljaa ja samoin käy kirjan ihmishahmojen kanssa.

Jos kaipaa dekkarilta syvyyttä, niin Hiljaiset puistot on suositeltava valinta. Ja kyllä sitä jännitystäkin piisaa. Tapahtumapaikat ovat hyvin arkisia ja se on omiaan lisäämään kihelmöivää tunnelmaa.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...