Nunna Kristoduli: Hiljaisuuden kosketus

Hiljaisuuden kosketus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomalaisen Lintulan luostarin nunna Kristoduli on kirjoittanut useita kirjoja kristillisyydestä. Hän itse on ortodoksi ja samalla kirjatkin painottuvat kyseisen kirkkokunnan näkemyksiin. Silti niissä on kaikille kristillisille sopivaa luettavaa.

Hiljaisuuden kosketus sisältää viisitoista tekstiä, joilla ei periaatteessa ole kovin yhtenäistä teemaa. Osa käsittelee henkilökohtaisen uskon kehittämiseen liittyviä asioita, kuten kuuliaisuutta. Osassa taas on kirkkohistoriallisempi näkemys ja teksteissä esitellään useita ortodoksisen kirkon pyhiä ihmisiä.

En itse kuulu ortodoksiseen kirkkoon, enkä siksi tunne sitä kovin hyvin, joten kirjasta tuli paljon uuttakin tietoa. Hartauskirjallisuus-tyyppiseen käyttöönkin teoksessa oli hyviä tekstejä luettavaksi ja mietiskeltäväksi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...