Rachel Bright ja Jim Field: Ihan itse, sanoi susi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pikkuinen Sisu-susi elelee tundralla laumassaan. Se tuntee itsensä kovin seikkailunhaluiseksi ja malttamattomana odottaa jo kasvavansa isoksi – tänään ja heti. Ylpeyttä siltä ei ainakaan puutu ja kun lauma yhtenä yönä joutuu pakenemaan karhua, haluaisi Sisu asettua lauman johtajaksi. Pieni Sisu kuitenkin kadottaa muut ja joutuu suuren suureen vaaraan. Onneksi toiset eläimet tekevät parhaansa eksyneen auttamiseksi ja Sisu pääsee palaamaan laumansa pariin – ymmärtäen yhdessä tekemisen tärkeyden.

Tekijäkaksikko, jossa Rachel Bright hoitaa kirjoittajan, Jim Field kuvittajan roolin on ilahduttanut jo kahden aikaisemman teoksen verran. Kyllä, sanoi koala sekä Minun, sanoi orava ovat viehättävyydessään melko lailla omaa luokkaansa johtuen Fieldin kuvituksesta, jonka voittanutta en taida vielä olla kohdannut. Niin suloisia ja samalla hienoja hänen kuvansa ovat. Tällä kertaa kuvitus on sangen tummanpuhuva, ei niinkään lapsiystävällisen heleä, mutta hieno se on joka tapauksessa. Kuten näissä Bright-Field-teoksissa tähän mennessä aina, kuvitus on tämänkin tarinan ehdoton helmi. Itse satu jää ehdottomaksi kakkoseksi, mutta siitä viis, ihastuttava, suosituksen ansaitseva kirja aivan kaikkineen.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...