Lucy Foley: Jahti

Jahti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ystäväporukka on lähtenyt viettämään uutta vuotta Skotlannin ylämaille. Ryhmään kuuluu monenmoista pariskuntaa, yksi lapsi ja yksi sinkku. Reissun on tarkoitus lähentää vanhoja ystävyyksiä, mutta kaikki ei mene ihan putkeen, koska kaikki eivät selviä reissusta hengissä.

Kuka, mitä, missä, milloin… Talvinen miljöö on otollinen suljettu huone -jännäriin. Ennen kuin murhan voi selvittää, pitää tietää kuka on kuollut. Kaveriporukalla on pitkä historia, johon kuuluu niin itkua kuin naurua, rakkautta ja kiistoja. Sekalaiseen seurakuntaa riittää monta persoonallisuutta, jotka saavat arvostamaan omia ystäviä entistä enemmän. Jahti on sujuva henkilövetoinen jännäri iltojen iloksi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...