Jim Borgman ja Jerry Scott: Jere : Zombievanhemmat ja muutakin toivoa paremmasta maailmasta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Zombievanhemmat ja muutakin toivoa paremmasta maailmasta saa kokoelman kuulostamaan siltä, kuin Jerry Scott ja Jim Borgman olisivat hypänneet mukaan zombiehypeen ja muuttaneet Jeren käsittelemään maailmanloppua. Näin ei kuitenkaan onneksi ole. Kirja saa nimensä kahdestatoista stripistä, jotka koskevat epäkuolleiden vanhempien etuja, muuten kokoelma on täysin normaalia Jereä.

Toisin sanoen Jere on oma itsensä, laiska sotkuinen ja vanhempiensa hermoja raastava. Kirja ei sisällä yhtäkään yhtenäistä juonikuviota, ainoastaan irtonaisia strippejä.

Henkilökohtaisesti uskon että Jere sopii kenelle tahansa ihmiselle, jonka lähipiirissä on teinipoikia. Jeren piirteet ovat nimittäin niin hyvin mallinnettuja, että sarjakuvissa esiintyviä komiikan kukkasia pystyy löytämään väistämättä myös tutuistaan. Aikaisempaa Jere -sarjakuvan tuntemusta ei tarvita. Mukaan tarinaan pystyy hyppäämään mistä tahansa Jere -sarjakuvasta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...