Jukka Saksi: Johtajuus murroksessa finanssialalla

Johtajuus murroksessa finanssialalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vaikka Johtajuus murroksessa finanssialalla -kirja käsitteleekin erityisesti johtajuutta finanssialalla, on siitä paljon iloa myös muille johtamisesta kiinnostuneille. Jukka Saksi päästää ääneen 65 kirjaa varten haastateltua Suomen finanssisektorin päättäjää, ja tarkastelee alalla tapahtuvaa murrosta heidän kommenttiensakin kautta.

Samalla lukija saa huomata, ettei finanssiala ole mikään oma erillinen saarekkeensa, vaan johtamisen haasteet ovat samat monella eri alalla. Muutosjohtaminen lienee varsin akuutti kysymys alalla kuin alalla, ja ainakin itse löysin paljon yhteneväisyyksiä omaan työhöni, vaikken finanssialan kanssa olekaan missään tekemisissä.

Kirjassa käsitellään muun muassa johtajuuteen kasvamista, johtajan kohtaamia haasteita, toimintaympäristön muutoksia sekä muuttunutta johtamiskulttuuria. Johtamisoppien ohella lukija saa kiinnostavan katsauksen pankki ja vakuutusalan nykytilanteeseen ja sen haasteisiin. Lisäbonuksena kirja on hyvin kirjoitettu ja rakenteeltaan selkeä, eikä tekijä sorru turhaan ammattislangilla kikkailuun, joten finanssialan ummikkokin jaksaa kirjaa lukea.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...