Paula Salminen ja Elina Snicker: Jumalainen näytelmä : dramaturgisia työkaluja

Osta kirja itsellesi

Jumalainen näytelmä : dramaturgisia työkaluja on tietokirja, joka paneutuu näytelmäkirjoittamisen maailmaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen käsikirjoitusopas, vaikka siitä voikin saada ideoita ja toimintamalleja omaan kirjoittamiseen. Tekijöinä on näytelmäkirjailijoita ja muita teatterin ammattilaisia.

Sisältönä on 21 esseemuotoista tekstiä sekä kaksi keskusteluista koottua osiota ja viisi haastattelua. Toisissa teksteissä kerrotaan yleisellä tasolla näytelmien kirjoittamisesta ja tekstin matkasta näyttämölle, toisissa taas kirjoittajat kertovat omista työtavoistaan ja kirjoitusprosesseista, siitä miten heidän tekstinsä syntyvät.

Kirjassa oli useampi kiinnostava teksti, joista moniin täytyy palata vielä myöhemmin uudestaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...