Mamemoyashi: Kani nimeltä Mulko

Kani nimeltä Mulko

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kani nimeltä Mulko on mangasarjakuva, jossa kuvaillaan sarjakuvan tekijän elämää kaninsa kanssa. Tämä on strippisarjakuva, ei pitkä yhtenäinen tarina. Tässä tapauksessa strippimuoto toimii hyvin, koska kyse kuitenkin on irrallisista sattumuksista kaninomistajan elämässä.

Viime aikoina olen lukenut enemmän kissa- ja hamsteriaiheisia sarjakuvia, joten kanisarjakuva oli mukavaa vaihtelua siihen väliin. Tykkään siis kaikenlaisista eläinsarjakuvista ja tämäkin oli hyvä kokemus. Harmittaa vaan, että tätä ei ole tiedossa yhtään enempää, vaan sarjakuva tulee ainakin pokkarimuodossa jäämään tähän yhteen osaan.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...