Mauri Kunnas: Kelipäiväkirja

Osta kirja itsellesi

Sataako siellä? Millaista keliä on luvattu juhannukselle? Sää on puheenaiheiden kestosuosikkeja, eikä ihme, sillä se vaikuttaa lähes jokaisen elämään. Kelipäiväkirjaan voi kirjata havaintojaan Mauri Kunnaksen hahmojen ollessa sivuilla hengessä mukana.

Päiväkirjan täyttäminen on helppoa, sillä joka aukeaman vasemmalla sivulla on valmis viikkoruudukko, johon voi merkata esimerkiksi lämpötilan tai sadetilanteen. Yhtä hyvin siihen voi vain vetää ruksin tai piirtää. Oikealla sivulla on tilaa pidemmille havainto- ja retkikuvauksille valmiin teemoin.

Sää- ja luontohavaintojen kirjaaminen tuo vuodenaikojen vaihtelun lähemmäs ja auttaa muistamaan millaista säätä oli milloinkin. Samalla tulee luoneeksi oman pienen tietokannan. Kelipäiväkirja sopii niin innokkaalle lapselle kuin aikuisellekin ja parhaimmillaan se voisi olla yhteisenä tekemisenä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...