Doug Savage: Konttorikanat : Elämää kopissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Doug Savage on piirtänyt post it -lapuille pilapiirroksia, joissa esiintyy toimistossa työskenteleviä kanoja. Niitä on koottu kirjaan Konttorikanat — Elämää kopissa. Savage tekee huomioita toimistomaailmasta, esittelee erilaisia selvitymiskeinoja ja antaa monenlaisia puuhatehtäviä toimiston arkea helpottamaan.

Sekä piirrostyylillisesti että sisällöllisesti tässä on aika paljon samaa kuin mitä olisi Far Siden, Dilbertin ja Matt Groeningin sarjakuvien yhdistelmässä. Esimerkiksi Dilbertiin verrattuna Konttorikanat on kuitenkin omasta mielestäni paljon nerokkaampi ja hauskempi. Jokaisen toimistotyöläisen kannattaa ottaa tämä lukulistalleen.

Konttorikanoja voi seurata myös internetissä osoitteessa savagechickens.com.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...