Daniel Glattauer: Kun pohjoistuuli puhaltaa

Kun pohjoistuuli puhaltaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kun pohjoistuuli puhaltaa on sähköpostien muodossa oleva kirjeromaani. Viestejä vaihtelevat naimisissa oleva Emmi ja juuri eronnut Leo, jotka ovat molemmat iältään reilut kolmekymmentä.

Emmi yrittää perua lehtitilaustaan sähköpostitse, mutta viesti menee vahingossa Leon osoitteeseen ja siitä sähköpostisuhde sitten alkaa. Arkisia asioita tai mielipiteidenvaihtoa viesteissä on vähemmän, suurin osa ajasta käytetään yleiseen ajatustenvaihtoon ja mietitään mahdollista tapaamista.

Kirja oli melko koukuttava ja luin sen siksi äkkiä loppuun. Oli kiintoisaa seurata, kuinka suhde kehittyy ja tapaavatko he koskaan. Kirja oli päätetty vähän hämmentävällä tavalla ja se olisi jäänyt ärsyttämään, jos en olisi tiennyt jo etukäteen, että sille on olemassa jatko-osa.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...