Ilkka Hämäläinen: Kundiopas tytöille

Osta kirja itsellesi

Kundiopas tytöille on kiva opaskirjanen, jossa on sataan kiperään kysymykseen sata kiperää vastausta. Mitä pojat ajattelevat tytöistä? Se selviää tästä kirjasta. Kohderyhmänä ovat nuoret tytöt, joiden mielessä liikkuu moninaisia, ihmeellisiä kysymyksiä, jotka koskevat poikia. Miksi se poika käyttäytyy niin tai miksi ei käyttäydy?

Opas on jaettu kahteentoista eri aiheeseen. Viimeinen kappale on Unelmien tyttö – minäkö? Se on sopiva ihan kenelle tahansa luettavaksi, sillä kyllä se niin vaan hivelee.

Kysymysten välillä on tositarinoita. Poikien tositarinoita oikeasta elämästä, kuten syömishäiriöstä tai siitä, miten suhde kestää välimatkan. Lisäksi välipaloina on muutaman julkisuudesta tutun nuoren miehen sanan sija.

Kirja on mukavan kokoinen ja kuvitettu, sekä valokuvilla että pienillä piirroskuvilla. Se on helppo lukea ja selata. Siitä tulee hyvä mieli ja vaikka en varsinaisesti kohderyhmään kuuluva nuori tyttö olekaan, niin kyllä minussa vielä sellainen nuori tyttö asuu, jonka oli ilo lukea tämä kirja!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...